Anasayfa

ÜÇ MERHABA, ÜÇ TEŞEKKÜR!

7 years ago
Emine Şener

Merhaba İlkadım / Samsun / Mustafa Kemal İlkokulu'nun sevgili kitapseverleri...

Bildiğiniz üzere z-kütüphanemizi kurma çalışmalarımız devam etmekte. Mobilyalarımız geldi. Bilgisayarlarımız kuruldu. Kitaplarımızı teslim aldık. Şimdilerde, z-kütüphanemizdeki kitaplarımızı sizlere ödünç verebilmek için çalışmalar yürütmekteyiz. Z-kütüphanemizden kitap ödünç alma, iade etme gibi işlemleri "kitapi.net" üzerinden yürüteceğiz.

Z-kütüphanemizde maceralarla dolu,   sımsıcak duygularla yazılmış rengarenk kitaplar sizi beklemekte.

Ben de sizler gibi z-kütüphanemizin açılmasını dört gözle bekliyorum. Mis kokulu kitaplarla buluşmak için sabırsızlanıyorum.

Şimdiden hepinize bol bol ve keyifli okumalar diliyorum. Biricik varlığınız kütüphanemizin ve kitaplarımızın varlığını da anlamlı kılmakta.  İyi ki varsınız diyor her birinize tek tek teşekkür ediyorum.

Merhaba "kitapi.net" kurucuları,

Kitaplıkların ve kütüphanelerin otomasyon sistemine ihtiyaç duyduğunu fark ettiğiniz ve bunu önemsediğiniz,

Bu işlevsel paylaşım ağının hayalini kurduğunuz,

Emek verdiğiniz,

Hayata geçirdiğiniz,

Bizlerin kütüphanemiz, kitaplarımız ve üyelerimizle bütünleşmemize katkı sağladığınız ve tüm bunları yaparken etik değerleri gözettiğiniz için sizlere nasıl teşekkür edilir, kaç teşekkür yeterli olur bilmem ki...  Yürekten, sonsuz teşekkürler...

Merhaba "kitapi.net" üzerinde buluşan tüm kitapseverler,

Oralarda bir yerlerde belki de aynı kitapları okuyup farklı hislere büründüğümüz birilerinin olduğunu bilmek harika. Paylaşılan her güzel şeyin büyüyerek bize geri döneceğine inanıyorum. Bu içgörüyle kütüphanemizde yaptığımız etkinlikleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Sizin paylaşımlarınızın da bize değerli katkılar sağlayacağından eminim. Şimdiden kocaman teşekkürler...

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.